Vi söker personal 2018-04-03T12:01:38+00:00

Vi söker medarbetare

 

Administratör

Vi söker dig som har vana från att sköta ett mindre företags interna rutiner. Hos oss kommer du att få ett stort ansvar för vår interna redovisning med bl a fakturering, inköp och löner. I din roll kommer du också utföra andra administrativa uppgifter och stötta övriga medarbetare i det dagliga arbetet. Tjänsten innebär också att biträda kunder med löpande redovisningstjänster.

Du blir även vår röst i telefonen och vi värdesätter därför att du har förmåga att skapa kontakter med kunder och har en god servicekänsla. Du arbetar idag antagligen med motsvarande arbetsuppgifter i ett mindre eller medelstort företag.

Vi tror att du väntat på det här tillfället till miljöombyte och att du också är en person, som under eget ansvar tillsammans med oss vill vara med och forma vårt företag.

Våra kunder är framförallt ägarledda företag av varierande storlek och i flera olika branscher. Du kommer att jobba med ett glatt gäng och i ett företag där kompetensutveckling är en ledstjärna

Kontakta gärna vår personalansvariga Maria Billfeldt på telefon 0520-42 25 40 eller 0730-899 500 för ytterligare information om tjänsten.
Välkommen med din ansökan, gärna via mail till maria.billfeldt@concentra.se, senast 11 maj 2018.