Vi söker personal 2018-09-19T08:25:12+00:00

Vi söker medarbetare

 

Redovisningskonsult

Har du tidigare erfarenhet av löpande redovisning och trivs i en självgående roll med stort eget ansvar? Lockas du av att arbeta i nära dialog med både kunder och kollegor? Då kanske det är dig vi letar efter.

Om tjänsten
Som redovisningskonsult hos oss på Concentra har du kundansvar för ett tjugotal företag och jobbar huvudsakligen med löpande redovisning, löner för både kollektivanställda och tjänstemän, rapporter och analyser samt upprättar skattedeklarationer.
Vi erbjuder dig ett fritt och stimulerande arbete tillsammans med kollegor med lång erfarenhet och ett väl utvecklat nätverk på marknaden.
För oss är det viktigt att våra medarbetare har en hög kompetens och prioriterar därför löpande utbildning och kompetensutveckling

Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa.

I din roll som redovisningskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
• Löpande redovisning
• Löner
• Rapportering och analyser till kund
• Att upprätta skattedeklarationer

Om dig
Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av löpande redovisning, gärna från redovisningsbyrå. Har du dessutom jobbat med lönehantering och kan grunderna i bokslutsarbetet så är det ett stort plus. Vi arbetar i Visma och Fortnox och ser det som meriterande om du erfarenhet av dessa sedan tidigare.

Vi ser gärna att du är en utåtriktad och social person som tycker om att ge service eftersom rollen innebär många kontakter både internt och externt. För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann, strukturerad och ha ett gott ordningssinne. Kvalitet ser du som en självklarhet.

Viktigt för tjänsten är:

• Gymnasieekonom med 2-3 års erfarenhet av löpande redovisning och löner
• Goda kunskaper i affärssystem, meriterande med erfarenhet av Fortnox och Visma

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Concentra Revision AB
Vi är ett fristående revisions- och rådgivningsföretag med lokal förankring och väletablerat nätverk.
Vi har kontor i Trollhättan och är verksamma över hela Fyrstadsregionen, men har även kunder på andra orter.

Vårt företag är ett registrerat revisionsbolag hos Revisorsinspektionen. Våra kunder finns i de flesta branscher och merparten är ägarledda företag.

Kontakta gärna vår personalansvariga Maria Billfeldt på telefon 0520-42 25 40 eller 0730-899 500 för ytterligare information om tjänsten.
Välkommen med din ansökan, gärna via mail till maria.billfeldt@concentra.se.